Försäkring för sin hund är ett självklart val, men hur skall man veta att det blir ett bra val för just dig och din hund?

Det viktiga är att tänka vad vill jag att min försäkring skall täcka? De flesta stirrar på årskostnaden, men är det verkligen det viktigaste.

Nej, alla har olika saker som man vill ha i sitt försäkringsskydd. Här kommer det några få saker som jag tycker är bra att tänka på när man skall välja försäkring till sin hund. De flesta försäkringsbolag täcker väldigt lika saker i sina hundförsäkringar men vi är alla olika och värderar olika parametrar.

VARFÖR IF HUNDFÖRSÄKRING

  • Självrisk: FAST SJÄLVRISK. Vad innebär det? Jo om Er hund behöver besöka Veterinär kostar det INTE mer än 2 500:- för den vård som täcks av försäkringen, inga övriga påslag.
  • När man har varit hos Veterinären och lagt ut pengar för besöket, vill man gärna att försäkringsbolagen skall hjälpa en fort, det gör IF. Besök deras hemsida www.if.se  eller ring 0771- 655 655 och anmäl skada, fyll i allt som efterfrågas samt ha ditt Veterinärkvitto samt recepkvitto tillhanda och fyll i de uppgifter som efterfrågas. Inom 3-5 dagar har kunden fått ersättning insatt på sitt bankkonto. Man slipper hålla på att ta kopior, posta och vänta både 3-5 veckor på utlägg i samband med ett Veterinärbesök.

    Vill du veta mer? Ring till Sussie 070-797 88 92 så hjälper jag dig med dina försäkringsfrågor.